23 augusti

Shieet, man blir ju helt exhausted av att gå i skolan. Haha. Har inte riktigt vaknat till efter lovet ännu. Var på fotboll med Matilda och Cajsa förut. De var trevligt, förutom fotbollen typ, hehe. ;)
Skulle taggit en powerwalk i spåret med Lina, men det blev tillslut en o-powerwalk-kvällspromenad. Och vi gick sen hem till dom och åt ostkaka och kollade på true talent, mycket gott, och helt ok program! Fast lite sorgligt för vissa som inte gick vidare.. Fick nästan ont i hjärtat ju.
Menmen, så äre!
godnatt på er!

Matilda

Jag vill ägna ett inlägg till min otroligt tekniska, datakunniga vän Matilda Persson, som idag laddade ner sin allra första film, ever! Och inte vilken film som helst, nämligen SPY KIDS 2!
Du är så grym!
Hehe
Måste tillägga att det är FUCKING CRAZY ATT VI INTE GÅR I SAMMA KLASS. De går liksom inte ihop sig.. Bajs.............
love u!

Happy Sunday


Idag var det Goofys tur att få tårta! Jag gillar den här traditionen alltså, helt grym ju. Och vilken tårta!! Snygg va? Flaggorna är ju klockrena, om jag får säga det själv (jag som gjort dom,hehehehehehehe)! Det var trevligt att träffa Mattias och Goofy igen :)
Jag och Katja tog en promenad efter tårtan också, mådde lite illa sådär. Blir lätt så om man käkar upp en helt tårta på 4 pers på ca 2 min.
Ett bra avslut på ett helt undeeeeeerbart sommarlov må jag säga!!
Imorgon börjar allvaret, och det känns bra, ingen ångest alls. Ska bli grymt kul tror jag!! :)
PUSS OCH KRAM!

Hello gorgeus!

Efter att ha käkat asgod sallad som jag och mamma gjort, kom Katja, Cajsa och Elin hit! Funny time guys!! Har saknat er! Suttit och garvat heela kvällen. Nu när dom lämnat mig vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på..
Antagligen drar jag igång ett avsnitt av vampire diaries och sover! Och imorgon ska jag ta sovmorgon så jag blir ordentligt utvilad. Sen ska Katja, Mattias och jag baka tårta till goof! Kommer bli kalas asså. :)
Sov sött!

20 augusti

Åkte in till Malin igårkväll, vi åt pizza, satt och pratade, packade åt henne (eller hon packade och jag tittade på) och gick ut på en kvällspromenad och kollade på linköping by night (högt uppifrån), fint var de. :)
Imorse gick hon upp tidigt och åkte iväg till Oslo. Jag låg kvar och sov tills mamma kom och hämtade mig. Vi har gått på stan hela dagen! Shoppat en massa :) Tack förn en treevlig kväll och dag!
Nu ska jag njuta av min sista lediga kväll innan skolan börjar igen...
PUSS

Officially over

Btw, nu är mitt sommarlov slut. Nu är det bara vanligt helg.
Gaaaalet hur fort det kan gå assså!
Hoppas de blir grymt på gymnasiet nu!

19 augusti

Har precis käkat lunch med Roger. Vi var neråt hos skomakaren så han fick sätta i en knapp i mina byxor som varit trasiga i typ ett halvår, tog typ 1 min och var gratis. Undrar varför jag inte fixat det tidigare... Sen gick vi och köpte med oss varsin macka från Sandelius. Jag ska snart gå till bussen och åka in till stan och Malin. Så ska vi käka ihop och så, får se vad vi hittar på mer :)
Hade bra!

Stavgång


Jag, Lina, mamma och Charlotte gav oss ut i spåret med stavarna igår, hurtigt värre!

LITE AV SOMMAREN 2011


nu ska jag sova, men jag ska fylla på det här inlägget så fort som möjligt!
pusss

18 augusti

Nu lovar jag, på hedersord, lovar!

he he hey

NI MÅSTE FÖRSTÅ MIG! Nu har jag haft semester, but i'm back!
PUSSS

RSS 2.0