I'm soooooo exited!

Hehe, söt tjej!!

bilder uppe!

Nu har jag lagt in massa bilder från midsommar som jag lovade!! :)

packaaa

Har ägnat förmiddagen till att fixa musik och filmer, börja packa lite, eller skriva packlista. Nyduschad och fräsch är jag med! Ska snart neråt och fixa det sista som ska med, måste även testa mitt bankkort eftersom jag beställt ett nytt, vore ju tråkigt om det inte skulle funka där nere ;) Ikväll tar jag med mig familjen ut till golfen och käkar! :) Trevligt värre!

Prepare

Såja, håller på att ladda upp inför Italien! Åker ju imorgon förfasen!! Galet najs ju!
Fyller på med Vampire Diaries, Scrubs och en massa bra filmer! Blir ju ett par timmar på bussen så ;) Har ett par tidningar och en bok med, så jag ska nog klara mig! Fy vad det ska bli kul :D

jordgubbar och bad

Åt jordgubbar och grädde efter maten, mums alltså. Finns väl inget somrigare va? :D
Sen åkte jag, mamma och Sara iväg och badade, jättemysigt. Och på vägen hem såg vi tre små rävar, och en satt och tittade på oss jättelänge, men precis när jag skulle ta kortet hostade mamma till så den sprang iväg! ;) Men den syns iallafall!!

lite update

I torsdagskväll åkte vi ut till stugan för midsommarfirande. På fredagen kom mamma, Roger och Erica ut också :) Vi blev 65 pers som samlades och firade iår! En massa folk ;) åt sill och potatis (eller jag åt inte sill, köttbullar!), klädde midsommarstången, dansade, åt tårta och dagen avslutades med grillning och familjespel. Sen gick jag och Erica ner till båten och sov där. Jättemysig dag!
Lördagen var däremot inte riktigt lika rolig, jättetråkigt väder! Tog en promenad på förmiddagen innan mamma och Roger åkte hem. Gjorde nästan inget alls resten av dagen. I söndags däremot var det extremt skönt! Soligt och varmt. Dagen tillbringades nere vid stranden, solade och åkte ring, och badade! Kallt fast ändå, var ju tvungen. ;)
När jag kom hem i söndagskväll packade jag om lite fort och bytte kläder, så åkte vi till familjen Skogh och åt. Det var trevligt, som alltid. Och vid halv nio ca skjutsade mamma mig till tåget så åkte jag in till Malin. Ville träffa henne lite nu för vi ses inte på massa veckor.. :(
I måndags sprang jag runt på stan och fixade nödvändigheter till Italien. Och shoppade lite. Hade trevligt sällskap av Frida :D När jag kom hem åt jag lite, sen bar det iväg igen. Jag och Anna cyklade och köpte massa godis och åkte ut och badade och sen hem till henne för lite GH, godisätande och film. Mysigt värre!
Såja, nu vet ni vad jag har haft för mig.
pöss


Halllå i värmen

Har varit hemma max en timme sen i torsdagskväll, farit runt som en galning överallt. Så nu har jag bara haft en skön dag hemma ute i solen. Ska berätta senare lite vad jag haft för mig i helgen :) För nu ska jag ut igen!
Pussssss

Midsommmar

Ikväll åker jag till stugan. Ska bli så himla skönt att komma ut dit! Fira midsommar oså :) Dags för årets första bad också, pinsamt att jag inte badat än ju. Hehe..
Ajja, see u guys! Kommer hem på söndag.
pusss och kram och glad midsommar!

LMFAO - Sorry for party rocking

Galet grymt album!
LMFAO – Sorry For Party Rocking

ännu ett hejdå

Nu har dom åkt, mina kära vänner. :( Tog en promenad med Katja förut, så gick vi hem till henne och satt och snackade och väntade på att klockan skulle bli kvart över ett. Då kom Matilda och hennes mamma och pappa och hämtade Katja. Usch de e så sorgligt att säga hejdå.. Även om de inte är forever så är det ju länge.. Hoppas dom har det gaalet grymt på Malta iallafall! Och tur inte alla mina kompisar är borta så jag har några att umgås med tills jag åker till Italien :D

bye bye love

Har precis sagt hejdå till min soulmate. :( För nu är vi ifrån varandra typ hela sommaren! Kommer sakna henne masssa ju. Love u babe! You're the besttttt

21 juni

Hejhopp! Drog igång en film igårkväll som jag tänkte att jag skulle somna till, into the blue, men jag höll inte ut mer än fem minuter. Så när jag gick upp idag la jag mig i soffan och kollade klart på den, samtidigt som jag försökte få tag i Matilda som råkade sova bort halva dagen ;) När hon väl vaknat till gick vi ut och satt och snackade och åt glass. Ikväll har vi varit hos AB och ätit födelsedags tårta! Mums alltså! Nyttigt va? Ingen riktig mat på hela dagen, bara glass och tårta, hehe.
Sen åkte jag och Malin hem till Johan och umgicks med honom och Lina som kom hem från Thailand i söndags. Det var skojjigt :)
nu, godnatt!

STÄDAA

Okej, dags att städa!! Eller ja, de har varit dags hur länge som helst men orkar ju aldrig.. Men nu jävlar ska det blir fint! Jag vill ju kunna vara här nere ;)

19 juni

Med tanke på vädret så blir nog det här en dag framför teven med massa bra filmer, och det känns okej för mig för jag känner mig rätt så seg och trött. Tror att jag sov lite för länge... Anna sov här inatt men hon åkte vid åtta för hon skulle ut och jobba i golfkiosken, stackarn i det här vädret!
Igårkväll sprang nästa hela feta gänget runt i alla rum ute på slottet hos Ebba och körde röda-vita rosen! Haha, helt galet grymt! Först blev det lite chill i soffan framför beck - levande begravd. Sen drog vi igång, riktigt kul hade vi! :D
Tack Ebba för en grym kväll! Och tack Julia för en jättebra avslutningskväll! Och alla andra som har varit med ;)

Ett steg närmre resten av livet
















Jag är nu officiellt inte längre en grundskole elev!
Nio år avklarade. Är så glad att jag haft så många fina människor runt mig hela tiden!

HALLÅ!

En heldag i Linköping igår, flygvapenmuseet och sen massa spring på stan, kolla beachvolleyboll och några fikapauser. Avslutade dock dagen i åtvid med fotboll och häng med Katja.
Idag var det 9ornas dag, fotbollsturnering och klasskamp! Galet grymt, inte bara för att vi vann fotbollen(!!!!!!!), utan bara skitskoj helt enkelt :D Vi var ju sjukt snygga också! Hehe, sjukt snygga, där fick jag allt till den.
Några bilder från igår. Ska lägga in bilder från idag med :)

morning folks

ska käka lite frulle nu, sen ska jag möta upp Matilda och gå till bussen och möta upp resten av klassen ;) hoppas att flygvapenmuseet har massa kul att erbjuda.. Hade en jättemysig kväll igår med mamma och Malin. Gick en stund på stan tills vi höll på att dö av hunger. Vi köpte med oss mat hem från wokaway, asgott och asmycket! Senare när vi hade tagit en promenad längs stångån åkte mamma hem och jag och Malin lyssnade på musik/pratade/kollade på teve.
byeee guys!

FIN VECKA

Ingen mer skola, idag var vi där en och en halvtimme, drog sen hem till Jonas ett tag, han, jag och Matilda. :)
Imorrn ska vi till flygvapenmuseet och på torsdag är det fotbolls turnering!
I söndagskväll blev det besök på EH. Igårkväll var alla vi tjejer hos Matilda och hade de mys, sen gick vi ner till bysjön och körde kubb och på hemvägen fick vi sällskap av några grabbar som jag satte mig och snackade med, sen kom Theresa. Hon sov här och vi kollade på gamla bilder och sånt hela natten, supermysigt :D
Jag ska alldeles snart dra mig ner till goofy och umgås med han ett  par timmar, för sen ses vi knappt på hela sommaren :( dummer. Mamma hämtar upp mig där sen så ska vi in till stan och fixa det sista till avslutningen och så ska vi till Malin och käka och sova!
pusss på er finisar!

Här kommer lyckan för hundar som oss

HÅKAN! <3

13 juni

Jag måste säga att denna skoldag var den mest onödiga någonsin, har suttit och glott heeeeela tiden. Okej, jag flyttade några bänkar och slängde mappar. Nödvändigt att slösa en såhär fin dag på att sitta inne och inte göra nått :(

last week!

Imorrn börjar börjar min sista vecka i 9an, grundskolan. Känns GALET! WIERD! Knäppt helt enkelt.

11 juni

Nu är det dags för en harry potter film! ;) Var jättelänge sen. Så jag ska ta och krypa ner under täcket och kolla på harry potter och de vises sten. Ska bli sååå skönt. Har inte gjort särskilt mycket idag, hjälpt till att måla lite på huset, kollat på åff-match och bara tatt det chill. Skön dag helt enkelt :)
night guys

filmmys i regnet

Mysigt med regn ju! Iallafall när man bara kan sitta inne och titta på film. The proposal är igång, Ryan Reynolds alltså, MUMS!

Mysfredag

Hade supermysigt igår med tjejerna. grilade och åt massa gott! Satt och snackade oså och bara hade de bra. det ordnade du bra Frida, Tack! :D

I'm gonna miss yaa


10 juni

Nu är jag lite sådär lagom illamående. Jag följde med Roger ner och handlade och så tog vi en fika. Jag tog en vanilj latte OCH en bakelse! Lite väl mycket kanske..
Slutade två idag, vi fick hjälpa till lite på sjuornas NO redovisning, och det var vi asbra på! Fick massa beröm ;) Sen gjorde vi ungefär ingenting. Körde beach-volleyvoll på idrotten, och städade ca tio minuter på slöjden. Har dragit igån lite musik och ska packa och sen åka till pappsen. Ikväll ska vi tjejer hem till Frida och grilla och hade mys :)
TREVLIG HELG!

Treasure


9 juni

Ska ta och tömma skoldatorn nu för imorrn ska den in. Rätt onödigt ju eftersom vi ända ska få en när vi börjar i höst!
Hade typ en lektion idag, som vi inte gjorde någonting alls på, sen gick vi ner till sportringen för att kolla klasströjorna, och det var fel :( men de får vi fixa! sen gick vi till idrotten i ca en kvart, så fick vi sluta sen. Det är alltid så ansträngande i skolan de sista veckorna..

Lilla Lady


8 juni

Bra start på dagen! Vaknade halv nio, tjugo över åtta skulle jag göra prov, kanon! Men snabb som attan var jag, för tjugo i nio var jag redan påväg till skolan, efter att provet gjorts klart var det "filmgala" resten av skoldagen, och vid två fick vi gå hem. Najsssssss alltså! La mig på balkongen och sov en timme och nu sitter jag och käkar melon och ska dra igång Desperate Housewives.
Måste bara tillägga att vi börjar nio och slutar tolv imorrn, tack ja!

ÄNTLIGEN

Sista provet gjort! Nu behöver jag inte bry mig minsta dugg om skolan fram tills i höst, och det känns så jäkla skönt!

Vattenkrigsfestival

Nu drar jag och mina snygga vänner in till stan för vattenkrigsfestival!
TAGGGGA GALET!

Jag vill inte

Prov näst sista veckan? Hallå!! Det känns inte okej att sitta och råplugga såhär nära avslutningen. Usch o fy!

Grattis Sverige på nationaldagen

Vad passar bättre än denna låt nu? klicka!

6 juni

Sitter ute på balkongen i värmen och försöker klippa ihop vår Eva och Adam film! Galet varmt ute ju, typ 30 grader i skuggan. Hoho. Snart kommer Malin och plockar upp mig så ska vi åka och titta på Johans lägenhet! Ska bli spännande att se hur det ser ut där nu :D Ikväll ska jag till Theresa och ha massa mys.
see you later!

kryssning!


hello

Hallå! Kryssningen var jättehärlig, kanon väder och massa trevligt :) Ska lägga upp lite bilder men inte nu, nu ska jag kolla på Desperate Housewives. Sen är det sovdags!
puss

bye bye lovers

Nu åker jag och min fina familj på kryssning! Är tillbaka på lördag.
PUSSS!

Första sommarkvällen

Det är sånna här kvällar bland annat som jag vill ha massor av i sommar! Käk på grillstugan, massa promenerande, bus och mys med dom bästa, hur underbart!
loveuguys!

Såja

Nu drar jag igång min sommarplaylist och går ut och lägger mig i solen!
I LOVE THIS!!!!

Rêves


RSS 2.0