26/4

Blev inte mycket mer produktivt än gym igår. Jag och August kollade Harry Potter, han sov och jag åt popcorn. Igårkväll var jag hos Daniel och vi höll oss inne för det var skitväder. Hämtpizza och film. Och idag låg vi kvar i sängen halva dagen tills vi bestämde oss för att gå ut i det fina vädret och äta frukost. Men självklart började det regna då, så fick bli frukost i soffan framför The Kingsman, bra film! Jag tog en riktig söndagspromenad innan kvällsmat och nu är det film igen. Imorrn börjar en 5-dagars arbetsvecka och jag har nästan lite ångest. Har varit så bortskämd med 3 och 4-dagarsveckor i typ två månader. Men jag överlever nog.
 
 
 
 
 
Oslo är såååå fint, och jag älskar när syrenerna blommar, mina favvosar!

24/5

Njuter av långhelg, haft två lediga dagar och har fortfarande två kvar. I torsdags lagade jag och Daniel riktig husmanskost, pannbiff, potatis och brunsås (muums) och kollade på film. Fredagmorgon gick jag upp tidigt för att vinka av Matilda men tog några timmar till i sängen efter det. Sen kom Hampus och vi åt en riktig brakfrukost och kollade på Känn ingen sorg innan han åkte till Göteborg för att springa Göteborgsvarvet. Ännu en av mina närmsta vänner som lämnar mig och Oslo, buhu. Igår var typ första sommardagen på hela året så vi låg ute i solen hela dagen, med undantag för en kycklingkebab till lunch. Igårkväll kom Frida hit och vi hade en riktig Eurovision-kväll med tacos, glass och jordgubbar, så himla mysigt!
 
 
Nu ska jag ta mig upp från sängen och gå till gymmet, puss och kram

20/5

Till helgen flyttar en av tre tillbaka hem till Sverige. Nu har vi varit sambos i nästan nio månader, och det är jättesorgligt att vi inte längre ska bo ihop alla tre. Så ikväll tar vi lite avsked av Matilda och vår gemensamma Oslo-tid. Tur att vi varit bästa vänner de senaste 15 åren så vi vet var vi har varandra även om vi kommer bo på helt olika ställen den närmsta tiden, och vem vet, kanske kommer hon tillbaka till oss!
 
 

17/5

Haft mitt livs första 17 maj firande. Dagen av alla dagar i Norge, och otroligt bra var den! Började firandet igår med fest hemma hos Jönköpingsgrabbarna, en väldigt lyckad fest som resulterade i att planerna på att dra ut sköts upp ända till halv två, sen efter någon timme på krogen var det hem och bums i säng för att två timmar senaste ta sig upp och förbereda sig inför fortsatt firande. Dagen började med champagnefrukost med allt man kan önska, fortsatte tillsammans med resten av Oslo i paraden på Karl Johan och avslutades med tårta, öl, mer champagne och en blandning av mys och fest. Alla var rätt slitna med tanke på att vi knappt han sova något tyvärr. Att ta frukosten klockan 8 var lite väl optimistiskt.. Men mer än nöjd med mitt livs första 17 maj firande!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15/5

Haft världens mysigaste hotell-weekend på Öland med världens mest fantastiska släkt för att fira världens bästa mormor som fyllt 85 år!

5/5

Snabb update för veckan som gått då eftersom min blogg-comeback inte startade särskilt bra.. Haha
Förra veckan var det mest jobb och lite träning. I onsdags hade vi grabbligan över och kollade på hockey och åt nachos, i torsdags var det filmkväll och fredag-lördag storstädade vi lägenheten och jag hann med två shoppingrundor och lyckades ändå hålla mig till att bara köpa en tröja. Bra jobbat ändå. I lördagskväll hade vi äntligen inflyttningsfest i nya lägenheten, och det blev en fruktansvärt lyckad kväll! Vi var runt 30 personer och alla höll igång fram till klockan tre, och det var sån bra stämning hela kvällen. Söndagen var däremot tröttare, vi gick upp framåt lunch, kollade på tre olika filmer och åt lite glass, sen sov vi igen. 
 
 
 
 
Världens bästa sambosar.
 
 

3/5

Efter en trött lördagskväll som började med tacos och slutade med tv-serier i soffan tog vi sovmorgon idag. Blev en lyxfrukost med bananpannkakor, bär och frukt och baguetter. Sen åkte vi till Lökka och gick på loppmarknad. August som var lite skeptisk till loppisar blev positivt överraskad och var till slut helt lyrisk när vi fyndat en trälåda och några LP-skivor. Efter att vi tröttnat på loppisen gick vi till nästa marknad och köpte thaimat och spenderade sen några timmar i solskenet i en park. Ikväll har jag och Matilda tagit ett kort intervallpass och nu är det sovdags. Med andra ord, en helt fantastisk söndag.
 
 
 
 
 
 
 
Puss och kram

Hej

Nu har jag lovat familjen hemma i Sverige att blogga igen så de har koll på vad jag har för mig, så let's go!

RSS 2.0