16/6

Jag och Cajsa bestämde igår att vi skulle gå och se Jurassic World på bio och jag har gått och sett fram emot det hela dagen. Så längesen vi gjorde någonting bara hon och jag. Inte världens bästa film, ganska cheesy emellanåt men klart värd att se på 3D-bio. Bra kväll!
 
 
 

15/6

Ja den helgen var också fruktansvärt trevlig. Var ute och käkade på Yaya's med Daniel i fredags men blev tidig kväll eftersom jag jobbade lördag. Jag och Sandra diskuterade vad vi skulle göra med lördagskvällen och kom fram till att en öl på en uteservering i solen var perfekt eftersom båda var rätt slitna. Men när vi slutat hade festen i princip redan börjat, så efter middag på Dögnvill (mmmmmmm) hängde vi på dom andra där hemma. Sen var de andra sugna på att dra till ett ställe där de inte hängt på flera år, men det var stäng/nerlagt så fick bli Eilefs där vi i ett antal timmar stod och dansade och dansade och dansade. I söndags åt vi frukost/lunch på Creperie de Mari och tog sen en sväng på marknadssöndagen på Lökka, alltså en precis lagom söndag.

14/6

Hej, det var inte igår. Tappade all livslust (okej inte livslust, men blogglust) när min plånbok med bankkort, körkort, nycklar och min nya telefon blev stulet på krogen förra helgen. Buhu buhu, men nu har jag kommit över det och insett att det bara handlar pengar. Ganska mycket pengar iförsig.. Men det är bara köpa en ny telefon och glömma detta missöde.
 
I övrigt var förra helgen en av de absolut bästa under min Oslo vistelse. En ledig fredag som började på terrassen hemma hos Sparrow mf i stekande sol, musik, öl och bra sällskap. Sen slöt fler upp och vi gjorde oss redo för sommarfest med jobbet. Tog en stor taxi och gled in på festen, sjukt taggade, till "the final countdown" på högsta volym. Sen var det grill, snack och musik fram till kvällen då vi drog tillbaka in till stan och fortsatte kalaset hemma hos några från jobbet. Sen utgång som började på Quadiz och avslutades på en kareokebar. Vaknade hos Sandra på lördagsmorgonen och på hemväg hämtade jag upp en fantastisk smörgåstårta som delades med ett gäng här hemma hos oss, nationaldagen till ära. Sen tänkte vi åka till Birkelunden och njuta av musikens dag här i Oslo, men när vi kom fram hade de börjat packa ner scenerna. Hamnade i takfönstret hos Sparrow och gänget istället. Sedan började det gå utför för min del, vi stod i kön till Qadiz och jag började blöda näsblod, gick in på kebabhaket brevid för att hämta servetter, och sen fick vi för os att strunta i Qadiz och gå till Vulkan istället. Hann gå dit, gå in, gå på toa och sen var mina grejer borta. Sen var jag mest uppgiven och fick ringa banken och greja. Vaknade med trevlig ångest dagen efter. Men det botades med mjukglass och jordgubbar i Birkelunden tillsammans med Sandra och Jenny mf. Skulle vilja visa er alla fantastiska bilder jag tog under helgen men allt försvann med mobilen. Har några kvar iallafall:
 
 
 
 
 
 

4/6

Fredagskväll (ja egentligen torsdag men nu är det helg) i pappas ära med whiskey och jordnötter, fast text-tv är utbytt mot vinylskivor.
 
 

31/6

Jag och Cajsa hade bestämt oss för att gymma, men vi var fruktansvärt osugna så tog en riktig söndagspromenad istället, mycket bättre val, så himla mysigt!!
 
 
 
 
 

30/5

Sista jobbdagen för veckan, äntligen! Efter jobbet tog jag tåget åt motsatt håll och mötte upp Cajsa och en från hennes jobb och vi spenderade kvällen med tacos, Interstellar (att jag inte sett den innan!?!?) och Mario Cart på Nintendo 64. Det är kvalite. Sen fick jag meddelat från mina kära vänner från H&M att jag skulle hänga med ut, så blev en spontan men väldigt lyckad utgång. Trots att jag fick lovat att vi skulle till Blå, annars "absolut inte lökka", hamnade vi där man alltid hamnar med H&M-gänget, Qadiz. Sjukt mycket folk men väldigt trevligt.
 
 
 
 
 
 

29/6

Ensamkväll hemma i lägenheten som ser ut såhär
 

29/6

Två dagar med övertid och hårt arbete bakom oss, pust. Men kul har det varit! Förberedelserna inför oktober när nya systemet kickar igång är påbörjat, och det känns spännande. Igår efter jobbet mötes alla upp på stan för att säga hejdå till Hampus som lämnar oss för Jönköping igen. Känns så himla sorgligt, kommer sakna honom.
 
 
 
En sån som denna grabb borde alla få ha i sitt liv!

RSS 2.0