30 april

Såja! Nu har jag fixat det.
Igårkväll gick jag och Katja ner till Mattias och Goofy. Dom hade gjort världens finaste kladdkaka till mig, med doftljus och allt! Så gulligt. Jag gillar att fylla år asså ;) Vi åt och åt tills vi mådde illa, eller okej, jag gjorde! Sen drog vi över till de andra grabbarna och spelade kort och så, vi förlorade inte. Alla var helt döda så vi gick och la oss i goofs säng och kolla på film, i typ 10 min. Sen bara snacka vi. Mysig kväll!!
Men nu känner jag att det är dags att börja fundera på vad man ska ha på sig ikväll, för jag har ingeeen aning! Sen ska jag göra mig iordning och så drar jag till Matilda tillsammans med tjejerna, innan vi går till Klinta.
ha en kanonfin valborg, I WILL!

godmorgon!

Nu ska jag till mormor och putsa klart fönstrena, sen ska jag och Matilda neråt och handla lite. Sen ska jag blogga på riktigt ;)
puss

28 april

Helt jätteokej dag! Hade tre lektioner, varav en gick åt att titta på film, en till att göra världenbs kortaste redovisning, och en idrott, och sen sluta kl. 12. LOVELY! Så nu sitter jag och bara megachillar ute i solen. Och de ska jag fortsätta med så
PUSS!

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

Oj vilken bra födelsedag jag har haft!
Den började med att jag blev väckt med födelsedagsång och fina presenter, och saft och sockerkaka. Och när jag kom till skolan fick jag bevis på hur supergulliga vänner jag har! När jag kommer till skolan står det en kladdkaka med 16 tända ljus på och paket brevid på min plats och hela klassen tar i och sjunger för mig när jag kommer in! De va fint :D Och i paketet som var från Matilda låg jättefina fjäderörhängen.
Efter dagen fick jag skjuts hem av Jonte på moppen, allt för mig på födelsedagen ;) När sen Malin och mamma kom hem från jobbet åt vi lax! Och sen var det tårtbakning som gällde. Eller mamma gjorde tårta och jag och Malin tittade på ;) Sen kom min tjock släkt (-minus hälften av alla) och åt tårta och gav mig blommor och presenter! Sen avslutades kvällen med att Johan skjutsade runt mig i sin camaro! Då kände jag mig tuff, ba så ni vet!
Hela dagen har varit underbar och jag har varit på absolut bästa humör och alla runt omkring mig har också varit på jättebra humör!
Så tack alla fina som har gett mig en kanonfin födelsedag!

imorrn är ingen vanlig dag....

För då är Helenas födelsedag!

Påskhelg och säsongspremiär i stugan

Startade lördagen med en sväng neråt med Malin, köpte ett litet silverkors för mitt presenkort hos Camilla, gick en turbosnabb runde på marknaden och konstaderade att det bara bestod av samma saker som det alltid gjort, gick vidare och köpte hårspray och sen även varsin glass. Sen åkte vi till mormor för att fira påsk.
Käkade massa mat. Massor mat! Tills jag mådde jätteilla, och då var de tårta kvar. Den fick jag tvinga i mig, bara för att liksom.
Målade kanonfina ägg!
Pratade, och åt, MASSSSOR!
Fick påskägg och åt masssssa godis!
Sen blev det söndag, då åkte jag och Malin till stugan! Premiär för iår och det var så jäkla skönt! Känslan när man kommer ut dit är helt underbar alltså, helt avslappnad och jätteglad blir man. Lycklig på nått vis!
Så fick vi ju åka i fina nyrenoverade båten!
Träffade på en huggorm när vi höll på att såga ner enar för fullt.
Gick på promenader för att inspektera att allt var som vanligt. Och det var det, fast nästan ännu lite finare än vanligt.
Kollade på när galningar badade i 10gradiga vattnet.
Sen drog pappa och Johan i gång och grävde en bäck, vi andra stod och tittade på. ;)
Sen åkte vi hem, nöjda och glada! Fast lite ledsna att behöva åka hem, skulle ju mer än gärnat stannat alltså.
TACK ALLA FINA MÄNNISKOR FÖR EN TREVLIG HELG!

måste bara berätta, jag var med pappa och Malin och sprang i förmiddags!!!! Sensation! Men shitifan vilken dålig kondis jag har alltså. Fy.

Glad påsk förfan

Tjoho, nu har jag smällt i mig kilovis av påskmat, tårta och godis. Dubbelt upp. Igår i Kisa och idag hos mormor. Men riktigt trevligt har de varit. Ska slänga upp lite bilder, men inte nu. :) För nu ska jag nog träffa några av mina kära vänner. Imorgon drar jag och Malleballe till stugan och har det grymt skönt.
puss

22 april

Kul att jag fick migrän igår! Nej, inte alls. Men har iaf fått ordentligt med sömn nu, sov från åtta till åtta!
Snart ska vi åka till Kisa och äta massa påskmat. :)
puss

wohoo

Shit vad brutal jag var! Slog sönder som en jävla galning!
Pappa chillade lite på taket och målade medans vi höll på som värst.

21 april

Igår kväll blev det filmkväll hos mig, efter mycket velande valde jag och Anna tusen gånger starkare. Inte direkt klockren film men helt ok :)
Egentligen skulle Mathilda och Julia kommit, men så blev det inte. Katja kom istället. Så vi kollade på film och mosade i oss ostchips som luktade päckel. När Katja gått körde vi lite ssx och kollade på........ SUNES SOMMAR! Wohoo. Eller inte hela, vi var för trötta. Nu är jag tillbaks hos pappa och vi har precis ätit frukost. Han åkte ut till jobbet en sväng men när han kommer tillbaka ska vi nog riva altan! Jag ska ut i solen så länge.

PIZZZZZZZA


Nu ska jag luncha och sen ska jag till mormor och putsa fönster!
puss

19 april

Det blev verkligen en heldag på stan! Mamma kom och hämtade upp mig vid tolv ungefär så sprang vi runt på stan ett tag innan vi tog en fika i ute i solen. Jag hade bara linne och jeans och ändå höll jag nästan på att dö av värme! NAJS. Sen fortsatte vi med shoppingen och lite senare kom Malin in och hängde på. Sen när alla var helt slut, eller okej inte jag, skjutsade mamma hem mig och Malin till henne. Men sen drog vi ut igen för vi skulle käka, blev på uteserveringen på Steve's. Lite kallt men vi var ju tvungna. Sen gick vi till Bosses och köpte en riktigt onödig glass. Båda var jättemätte så vi nästan mådde illa och båda frös jättemycket, och vi var tvugna att gå och ta ut pengar för att kunna köpa den där glassen. Jävligt ovärt!!! ;) Sen gick vi hem och kollade på Desperate Housewives och Big Brother, sen somnade vi som stockar!

frukost outside

Jag har det så himla bra just nu! Sitter ute på altanen och äter årets första utomhus-frukost med NRJ på full volym. Äsch, härligare mornar än såhär kan man knappast få. Och jag tror att jag sitter fast i den här stolen nu tills mamma kommer och hämtar mig och vi drar in till stan, för det är såååååå skönt!
ha en superdag hörreni!

18 april

berlin, 09
Oj vilken slappisdag och vilken härlig start på lovet! Gick upp vid nio, dammade och damsög, plockade fram tvätten och packade och gick till pappa. Hann allt det till klockan elva, och från det till typ fyra var jag ute i solen. Läste ut en bok, solade och bara hade det hur skönt som helst! Ikväll har jag hjälpt till att måla lite på garaget och så har vi grillat korv. Det var gotttttttttt!
Nu är jag sådär lagom trött och har faktiskt gått och lagt mig. Mamma har tagit ledigt från lunch imorrn, så då ska vi ta en eftermiddag på stan :) Kolla lite efter presenter till mig oså. Det blir nog jättemysigt!
sov sött

17 april

Nu orkar jag!
Har haft en jättetrevlig helg med tjejerna! Väl framme i Helsingborg i fredagskväll åkte vi till Väla och käkade. När vi kom till hotell badade och bastade vi, det var så jävla skönt! Undrar varför jag inte bastar oftare? Vi har ju trots allt en hemma.Tror inte jag använt den en enda gång faktisk. Knäppis.
Efteråt när alla var sådär lagom trötta och varma av bastun spelade vi biljard. Jag är rätt så skillad på de asssså. Vi gick och la oss ganska sent och jag kunde inte sova på ungefär hela natten, för Theresa snarkade!!! Bajs på henne.
Men de gjorde inget, för det gick asbra för oss i lördags ändå! Så grattis till oss.
Imorrn är det lov och jag ska bara chillla galet. Förutom att jag ska städa klart mitt rum, och putsa fönster hos mormor, men annars så!
nattttti
jag hittade ingen passande bild..

tjatja bloggen

Jag orkar inte idag ;)
puss


Jag älskar sovmorgon

Okej,  jag sov inte jättelänge, men ändå! Har ätit frukost nu och ska snart dra iväg och handla lite och hämta grejer hos pappa. Sen runt två åker vi för nu är det tävlingsdags igen, Ängelholm this time.
Fast allra först nu ska jag göra klart det där äckliga matte-provet.
ciao

natti

Nu ska jag räkna bakåt från tio och somna på 7. För så trött är jag! Men imorrn kan jag minsann sova ut, och det ska bli sååå skönt.
puss&godnatt
sov så gott, för de ska jag!

14 april

Oj vad jag förtjänar de här dagarna ledigt nu alltså! 9 dagar att bara chilllllla, shiiit vad skönt. Hoppas det blir kanon asbra väder också! Och Matildafjärten åker till Spanien, inte ett dugg skönt, inte alls....
Jag håller på att fräscha upp i mitt rum nu, behövdes verkligen städas alltså! Nästan så jag inte ville va där ;)
Sen ska jag nog ta tag i de där matte-provet, känns jättekul verkligen när man precis fått ledigt oså ba ska man behöva jobba iaf! Ajja, ska bli skönt att få det överstökat.
PUSSSSSSSSS

Messy

Jag mår bara allmänt segt idag. Trött, ont i huvudet och nacken och helt rörig.. Egentligen skulle jag gjort hemtenta matte-prov idag men min lärare har misslyckats med att få upp det på internet och det tackar jag enormt mycket för! Skulle absolut inte orka med det nu också. Egentligen vill jag bara lägga mig och sova.
bye

Nephew - Va Fangool!


Så, nu har jag skrivit en MVG uppsats om kommunikation på engelska. Förhoppningsvis... Men det kändes ganska bra iaf :)
Jag är helt trött nu och vill bara gå hem! Men nej nej, nu har vi bara jobbiga tråkiga grejer kvar och jag måste stå ut till halv fyra. Bläk.

12 april

Vi håller på och göra kycklingsallad nu, mamma och jag, och det luktar så somrigt! När vi har ätit sen ska jag och Katja ut och gå och ska bli riktigt skönt för jag har inte varit ute och promerat på evigheter känns det som. Sen är det Desperate Housewives och efter det är det bara lägga sig och sova, för imorrn är det nationellt prov i engelska, uppsats grejen. Taggggggaa!
Ha en trevlig kväll, PUSS!

First kiss

Hur gulligt!?

Puppy

Oj vad jag absolut inte skulle ha något emot att ha en sånhär sötnos som sprang omkring här hemma!

11 april

Jag gick till skolan imorse, men orkade bara med två lektioner så jag gick hem sen. Har sovit lite och käkat makaroner och ketchup och majs. Mummmmaaa! Resten av dagen lär tillbringas i soffan men jag ska nog försöka plugga lite med!

Stockholm

Jag är så trött så jag tror jag dör! Nästan iallafall. Sjuk och dan är jag, förkyld och halsont. Igen...
Var i Stockholm igår, jag, mamma, Charlotte och Malin. Jättejättetrevligt hade vi! Fikade, gick på stan, fikade, gick på stan, åt kvällsmat, sprang (fort) till bussen. Vi gick ifrån restaurangen vi ätit kvällsmat på och vi hade ganska gott om tid innan bussen skulle gå, så vi gick in i en klockaffär för Malin skulle köpa en klocka. Gubben i affären skulle ta bort några länkar så den blev lagom. Mamma och Charlotte börjde gå mot bussen så skulle vi komma ifatt sen. Men gubbjävlen stog och bankade och slipade på den där klockan i evigheter, så ungefär tio minuter innan bussen skulle gå var dom klara. Jag och Malin sprang så fort vi orkade (eller så fort jag orkade) genom hela stan och vi hann preciiiis sätta oss på bussen innan den åkte. Haha.
När vi kom till Linköping stannade vi hos Malin för en fika innan vi åkte hem och sov!
Jättemysig dag, tack hörreni!
Fast jag shoppade för lite... Bara en jacka, en ring och två linnen.
Men nu har jag mer pengar över till någon annan gång ;)

borde det inte vara samma väder åt båda håll?

Jag tittar helst ut genom vardagsrumsfönstret!
Långvarigt oväder btw...

blixtar och dunder, magiska under!!

Kom alldeles precis hem, just in time kan jag lova! Det blåser så träden nästan ramlar omkull och regnar jeteeemycket! Men gla' är ja ändå. Har varit en sådär perfekt fredag. Började med inte så ansträngde nationellt prov i engelska som jag gled igenom, typ. Sen dansade vi loss på idrotten och lyckades skaffa MVG i bugg för hela klassen, rätt grymt haa! Sen gick jag och Matilda hem och käka lite snabbt och drog oss tillbaks till skolan och stekte i solen. Sen en inte-göra-så-mycket-vettigt slöjd!
Carro och Bib följde mig hem, gullungar, så jag hoppas att dom inte blåst bort eller drunknat i regnet.
NU ÅSKAR DET OCKSÅ!
PUSSSSSSSS
Och nu blixtrar det!
pussigen

Blowin' away

Idag har jag hoppat runt i mina nya skor!
Shiiiiet vad de blåser då! Man måste ju nästan skrika för att kunna göra sig hörd.. Men sol och blå himmel, de tackar jag för. Kom precis hem, ska äta lite och byta om. Sen ska jag tillbaka till skolan igen.. Halv fyra till sex ska vi lyssna på föredrag och "mingla" ;) Låter kul va? Framtisfokus! Sen vid klockan sex blir jag hämtad och vi åker raka vägen in till stan för att gå på teater, jag, mamma, Charlotte och Erica. :)
Fullt upp hela kvällen alltså! Men imorrn är det fredag, helg, NAJS! Då ska jag och Malin till Boffa för lite syskonhäng, käka och kolla film oså. Och på lördag bäntar Stockholm!!! Heldagsshopping, wohooo.
PUSS

sugigt väder alltså

Jag skulle verkligen inte ha något emot att ligga hemma i soffan, titta på en bra film och dricka te och äta onyttiga saker! Man blir automatsitk på sånt humör när man tittar ut i dehära underbara gråa, regniga väder.

5 april

Det här har inte varit min dag, åtminstone inte fram tills jag kom hem. Var jättetrött och borta i skolan så det var extremt skönt att komma hem! Jag fick skjuts hem av Roger för jag hade en massa skor att bära på, plus en äcklig skoskav.. Jag åt lite och råkade hugga mig i fingret med kniven och sen gick jag ner till Anna-Lenas jobb och åkte med henne hem. Sen har jag pluggat NO hela kvällen fram tills nyss då vi bytta däck på bilen. Nu ska vi äta!
pussochkram

Vi ska bli Londoners

Efter gymnasiet flyttar Anna och jag till London, det blir rätt så fetttigt najssssssssssssss!!!!

GLASSTAJM

Jag, Matilda, Mathilda, Mathilde och Julia sprang ner till stallis efter skolan för årets första utomhus-glass i vårsolen. Det var riktigt härligt!
Nu sitter jag och pluggar franska som en galning, och det är det hela min kväll kommer bestå av. För imorgon väntar ett ovälkommet franskaprov med miljarder grammatikmoment. Lycka till, jävligt mycket! Tur att jag iaf är pigg och glad av solen nu, då går det lite lättare.
Puss på er

gratttis rogerbusbus


1-3 april

Jag har varit utan dator hela helgen och jääklar så skönt de har varit!!
Vi hade det jättetrevligt hos Malin i fredags, åt god mat och kollade lite på talang, skavlan och farfar-filmerna.
Igår fixade vi med lilla båten, tvättade av och bottenmålade, så nu, efter en total makeover, ser den ut som helt ny! På kvällen firade vi Rogerbus som fyller 48 imorrn. Massa mat (supergod förstås)! Vi kollade på kort från när vi var små och från när mamma och pappa var unga. Jag älskar att titta på gamla bilder alltså!
Vid tio var alla aströtta och det kändes som klockan var typ ett, så dom gick hem och jag åkte en stund senare hem till pappa för att sova. Vad roliga vi är, hehe ;)
Idag har vi pysslat i trädgården hela förmiddagen, sen har jag bara legat framför teven och sovit resten av dagen.
Och nu ska jag sova igen, för imorrn är det en ny vecka, skola, och 2 prov som väntar! Woho.
Puss&Godnatt

The kites won't make you fly

Nu åker vi in till Malin för lite fredagsmys, hon ska bjuda på mat ooch så ska vi kolla på gamla filmer på farfar!
Ha en suuupertrevlig fredagskväll! :)
Pussss

1 april

Vaknade upp i en grå, regning, dimmig morgon. Det gör mig så himlans pigg och glad. Ne, har vrit trött och seg hela dagen. Förut ledde jag en MVG-idrottslektion och fick mina kära klasskamrater att pumpa muskler. ;) Det kändes bra att bara sitta och titta på. Jag och Matilda gick hem för en ketchup-majs-makaroner lunch innan vi gick tillbaks till skolan, drack kaffe och spelade kort. Nu ska vi ha slöjd.
CIAO

RSS 2.0