Glögg och pepparkakor

Brasan är tänd, glögg, russin, mandel, choklad och pepparkakor står på bordet! Så himlans mysigt!! Jag tror jag får ta tillbaka det där med att julkänslorna försvann faktiskt..


21-23 oktober

I fredags åkte vi in till Linköping för att fira Kristoffer. Vi började med att köra GoKart, galet vad skojj det är! Det borde man ju göra oftare. Efter att vi kört runt som galningar åkte vi för att käka. Stora feta köttbitar på Texas Longhorn! Mums! Jättemums!!!!!!
Har spenderat största delen av helgen med min fina familj! Tagit det lugnt, varit en sväng i stan osv. Bara haft de göttt.

Hipp Hurra på din födelsedag!

Idag fyller världens bästa och finaste bror 25 år! Älskar dig!

some pics från sthlm


It's friday, friday

Var ju inte sådär alltför jobbigt i skolan idag då. Hade företagsekonomi med håkansson, vi fick riva ut elefanter i papper, lära oss hur man slår någon utan att det blir blåmärken och hur en pytonorm som svalt en elefant ser ut. Seriöst? Nja, inte jätte kanske. Men galet vad vi skrattar! Haha.
Så hade vi bara en lektion till för vår engelska lärare var inte där. Jag och Amanda satt dock kvar i skolan och läste, eller okej, vi tänkte att vi skulle läsa, gick ju sådär..
Har tagit en liten powernap nu och är laddad inför helg! Ikväll blir det nog bara en tjockis-chill-kväll med Matilda, FINE FOR ME!
puss

4 oktober

Sitter och skriver på ergonomiuppgiften nu och det flyter faktiskt på ganska bra! Var ju inte så jobbigt som jag trodde. Har haft en riktigt slapp skoldag, mest bara jättelånga raster faktiskt..
Ikväll är det powerwalk och DESPERATE HOUSEWIVES med Katja som gäller! Nya tisdagsrutinen. Fan så bra!!
puss

RSS 2.0