Sjukis, men glad ändå!

Det var väl inte helt fel dag att vara sjuk på? Vilket jävla väder alltså!! Har spenderat hela dagen ute i solen! Mumms vad skönt. Nu ska jag ta och käka en sen lunch, sen blir det nog lite pluggande :)
pöss

30 maj

Hej, här sitter jag med sveriges ondaste nacke! Eller okej, kanske inte riktigt. Men nästan. Jag måste ha sovit riktigt galet inatt asså för jag har så jäkla ont!
Har precis krypit ner under täcket och längtar efter att få sova. Har mått sådär idag, tror att jag nog haft lite feber. Får se hur jag känner mig imorrn.
Najsigt värre med kortvecka iaf! Och i helgen är det Helsingfors kryssning som gäller, ska bli jättekul! :)
Men nu hörreni, nattinatti!
puss och kram

29 maj

Den här helgen har ungefär bara bestått av pluggande. Jätteduktigt har jag varit, fått massa gjort!
Åkte ut till stugan i fredags kväll och kom hem för en timme sen ungefär. Tänkte gå på fotbollen men känner mig inte riktigt bra, ont i huvudet och sådär. Så jag bestämde mig för att vara hemma och slappa framför teven istället.
pöss

Tjohoo

Jag är för trött för att skriva vettigt, så jag ni får ett gäng bilder från igårkväll och idag istället :)
Nej det blir inte fler bilder! Skiten fungerar ju inte...

25 maj

Nu drar jag in till stan för shopping med Malin! Jättemysigt! Sover där med, så vi hörs imorrn.
hade!

Tårtkalas!

Igår var det tårtkalas igen. Denna gång för Mattias!
Jag och Katja gjorde en kalasfin tårta. Och förbannat god var den också! Hade jättemysigt, fikade med tända ljus och allt, och kollade film :) Tills alla var halvdöda av trötthet, då pallrade jag och Katja oss hem.
Tack för kvällen!

24 maj

Jag har absolut noll inspiration till att plugga! Men jag måste ju? Hjälp mig..
Fixade iaf klart texten om William Turner till bilden. Jag behöver göra SO, men det går inte!! Och så har jag världens jobbigaste hicka med. Hehe.

min helg

Som sagt var, i fredagskväll åkte vi ut till stugan. Grillade och åt, ute självklart! Sen precis när myggen höll på att invadera för fullt kom Johan och Johanna på besök. Så vi gick in och satte oss och pratade och hade det trevligt. Jag var dötrött så jag låg utslagen i soffan och försökte vara lite social iaf. Sen sov jag gott när jag väl gått och lagt mig vill jag lova! Vaknade upp till en helblå himmel. Så efter en frukost (ute, såklart) satte jag och Malin oss och solade. Det var skönt, tills det blev molnigt.. Men vi höll ut ett tag ;) Framåt eftermiddagen packade vi iordning och åkte hem för att göra oss iordning och sen åka vidare till Skärblacka. Där väntade en 70års överraskningsfest. Det var trevligt, inte ofta man träffar släkten sådär :)
Igår var det återigen vackert väder, så dagen tillbringades ute, i solen!

hur gott?

Sitter ute och äter rabarberkaka och lyssnar på musik! Hur skönt som helst.
Kom tillbaks från skolan precis, vi filmade lite bitar till filmen. Lite sådär lagom flummigt blev det ;) Har egentligen inte fått jättemycket skolarbete gjort idag. Men men, har ju två dagar till på mig. Ska nog ta tag i bilden och jobba lite med den nu!
bajbaj

22 maj

Nu ska jag ha tre dagar hemmaskola. Har EV-dagar och jag bestämde mig för att jag lika gärna kunde jobba hemma som att sitta i skolan. Så imorrn ska jag ta en skön sovmorgon, så får vi se om jag ska ta mig till skolan en liten stund iaf för att filma lite. Jag ska hinna med ett vettigt inlägg om helgen också ;)
godnatt så länge, puss

tjabba!

Drar iväg till stugan om en timme! Så jääkla skönt ska det bli. Hoppas på underbart väder så jag kan bli lite brun!!

fyyyyyyyy

Så attans roligt att komma ner i mitt rum och upptäcka att sängen är obäddad! Alltså utan lakan. Jag orkar inte bädda! Men antingen är det bara ta tag i det, eller så sover jag på mattan...
godnatt i alla fall,
puss och kram

19 maj

Filmen igår var grym! Den rekommenderar jag, för den har ju säkert ändå inte de flesta tänkt att se.. ;)
Hade lite sovmorgon imorse. Eller okej, nae. Egentligen, men jag sov hos Malin så jag gick upp ungefär en timme tidigare än vanligt för att åka med bussen..
De två första lektionerna var vi ute och filmade till våran svenska film. När vi var klara så satte vi oss och tittade på när c2 hade idrott, dumt gjort! Vi var tvugna att va med för de var så nåra, och efter det hade vi idrott. Så dubbelt upp! Dessutom blev vi dyngsura av regnet..
Efter skolan hängde Jonas och Matilda med hem och tittade på Romeo och Julia inför engelskan. Den rekommenderar jag inte. Speciellt inte slutet!
nu ska jag chillllla galet pussss

Pirates of the caribbean

Ikväll blir det bio med mina fina syskon! Jag nattar över i stan :)
pusss

HEJ GODDAG!

Sitter nersjunken i soffan och bara har de gött! Snart ska vi till AB och käka och efter det ska jag och Katja ha en promenad-och-desperate housewives-kväll! Massa mysigt :)

Jag lever

Men sover,
godnatt!

Godnatt på er

SOV SÖTT !
pusssssssss

Regn!

Idag kom årets första sommaregn! Och jag älskar det. Åtminstone de första gånger, sen kan de helst inte komma alls.

good vibe

Spenderar varendaste ledig minut utomhus i solen! Lovely.
Fast har fått huvudvärk nu, massa. Har hällt i mig hur mycket vatten som helst hela dagen men de hjälpte visst inte. Men hallå, strunt samma, vad som helst för de här vädret!
pussss

Nationella prov!

Idag har jag klarat av ännu två nationella, matte och läsförståelse franska, DET TAR KOL PÅ MIG! Men det kändes faktiskt ganska bra! Matten alltså, franskan chansade jag mest på. Men vet ni vad? Jag lyckades med ett VG, på franskan!!!!!!! Sensationellt! Tjohooo, najs!

decision made

Jalkapallo it is! (fotboll på finska). Alltså jag ska på fotbollen! Om ni inte fattttta de..

tjeeeeeeeeeeeenare mannen

Sitter här och längtar ut i solen och värmen! Najsigtbajsigt värre. Fast att jagär ju inne i skolan ifs....... Sitter och funderar över kvällen, det är fotboll halv åtta, och desperate housewives vid nio? WHATAAAAA! Måste komma fram till ett bra beslut. Ska meddela er så fort jag bestämt mig! Hehe
hejsålänge

glasssssssssssigt

Nu har jag tryckt i mig fetaste mjukglassen, och det var så fruktansvärt gott!

vilken häärlig dag, na na na naa na na na naanana

Första morgonen på evigheter som jag inte behövt ställa alarm! Underbart. Gick upp strax efter elva och slängde i mig några mackor, har tillbringat förmiddagen i solen på balkongen och det är så jääävla varmt! (Men jag klagar inte!)
Tar en liten paus från solen nu och sitter och läser i skuggan. Jag vill absolut inte tillbaka till skolan imorrn när de är såhär?? Kan de inte bli sommarlov jättejättesnart, tack!

megatröttis

Jag orkar inte, jag dör av trötthet! Kan bli en sväng på stan imorrn, annars bara ligga och sova ute i solen.
Lägger upp bilderna imorrn iaf. ;)
GODNATT!

7 maj

Slänger upp ett snabbt inlägg nu! Ska alldeles strax dra mig ner mot kopparvallen och se på när ÅFF vinner mot Ängelholm (förhoppningsvis) i sällskap med Malin och S:en. Har legat och sovit i solen hela dagen. Jag är såå trött för det blev inte särskilt mycket sömn inatt! Men kul hade vi :) Ska lägga upp bilder senare!
ha de bra nu, pussss

5 maj

Jag tror provet gick bra faktiskt :) Hope so!
Kom precis hem och har en fullspäckad eftermiddag framför mig. Borde egentligen plugga hela tiden men jag måste åka och handla lite tills imorrn, klassfest i botorp!! ;) Och så har jag träning i typ två-tre timmar, plus att jag har fler saker som måste göras.. Jag får helt enkelt vara supereffektiv!
ha en bra eftermiddag!

Oh but oh you’re lovin’ it deeply


4 maj

Oh shit! Snacka om ohändelselös eftermiddag, fast jag har faktiskt pluggat lite, men förutom det har jag bara flyttat mig från köket och till vardagsrummet, fram och tillbaka. Hela tiden med datorn i knäet! Hehe, rolig.
Men nu ska jag faktiskt ta tag i det här och gå ut på en promenad med Matilda, Anna och Cajsa, sen är det sovadags :)
hörs imorrn, puss!
jag lyckar till mig själv inför nationella!

NEJ TACK!

Såja, vad trevligt. Imorrn är det nationellt prov i matte, det ska bli jättejättejättejättejättejättejättekul....... !
Och på fredag har vi fetaste geografiprovet på hela världen som vi har fått typ 2 veckor på oss att lära oss, schysst!!! Tack, TACK!
Trött så in i är jag också.. Jag orkar inte nuuu!!
Och ja, jag var tvungen att klaga.

Myskväll

Hade en jättemysig kväll igår, Lina kom förbi och vi satt och snackade och kollade på vår dansfilm oså :) När Malin slutade jobbet kom hon också och hälsade på. Vi käkade och Lina åkte hem för käk och kom sen tillbaka med Erica och en present till mig! En H&M onepejjs, MYSIGT!!!! Vi hade tänkt kolla på film, så jag laddade ner FAQ about time travel men på den var ljudet helt före, så jag laddade ner Water for Elephants, men den var det världens sämsta kvalle på så det slutade med att vi satt med bullar och saft och kollade på lotta på bråkmakargatan! Haha, men de var jättemysigt. Så blev jag av med allt mitt påskgodis som fanns kvar också! ;)

3 maj

Home sweet home! En halvtimme tidigare. Hade bara tre lektioner idag för de va elevkonsert på eftermiddagen. Det var blandat... ;) Senare kommer Lina hit så ska vi fira mig! Ska bli kul att träffas, var sålänge sen :) Och på torsdag far dom till Thailand i fem veckor! De låter inte alls helt fel...

2 maj

Faaasen så kallt de ska va då! Var bara 2 grader imorse. Bläää. OCH DET SNÖADE IDAG!? Var det inte typ 25 grader för två veckor sen....? Nee fy, enough om vädret.
Hela dagen har varit helt jätteseg. Alla var typ halvdöa och lektioner var extremt tråkiga, fick inget vettigt gjort tror jag. Därför ska jag bara ta en skön, slappis dag och kolla på film och sova oså.
see yaa

wohoooo

SKÖNT ATT SLIPPA DEN DÄR JÄÄVLA REKLAMEN PÅ SPOTIFY DÅ!

valborg


TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL!
Startade hos Matilda med att göra iordning oss lite, väntade in dom andra tjejerna innan vi gick till Klint. Där blev de partajjj och massa käk, jättekul! Sen drog vi ner till bysjön och frös och fortsatte att ha det roligt. Synd bara att de var så äckligt kallt! Men de e sånt man får ta.
Tog endast en bild under hela kvällen, så den lägger jag in ;) Katja the Alien!

HOFFMAESTRO IS THE SHIT!!!!!!!!!!!!

Man blir ju så förbannat pigg och glad!

RSS 2.0